Bez dobrej drożdżowki nie ma cukierni. Ciasto wyważone w składnikach.

Półfrancuskie drożdżowe, presburskie, croissant - wariacje dozwolone!

Dodatki niebanalne i dobrej jakości! Oszczędności mają krótkie nogi.

Ser? musi być ! Dlaczego jednak nie zrobić drożdżowki z marcepanem i wiśnią lub z białą czekoladą?

Pączek - ciasto naturalnie bez polepszaczy,  prawdziwa róża, dobrej jakości lukier i ... niezbyt duże! 

Smażone oczywiście na smalcu!

 

DROŻDŻÓWKI ( Cena w zł.)

 
PRODUKT CENA
 DROŻDŻÓWKA 2 / szt
PĄCZEK 2,2 / szt
BUŁECZKA MAŚLANA 1/ szt
PÓŁFRANCUSKIE Z SEREM 2,2 / szt                
Z JABŁKIEM PRAŻONYM 26 / kg
Z POŁÓWKĄ JABŁKA 26 / kg
PÓŁFRANCUSKIE Z BIAŁYM MAKIEM 32 / kg
PÓŁFRANCUSKIE Z MARCEPANEM I WIŚNIĄ 23 / kg
CROISSANT Z NUTELLĄ 32 / kg
KAPUŚNIAK 2,2 / szt
KULEBIAK 2,2 / szt
FRANCUSKIE ZE SZPINAKIEM 2,2 / szt
PIZZA 3 / szt
KUKIEŁKA 1,5 / szt
TARTA Z BROKUŁEM lub POMIDOREM 4,5 / szt
ZIEMNIACZEK 2 / szt
BAKALIOWE 2 / szt
PRECELEK ŻÓŁTKOWY 2,3 / szt
TOFI OCZKO 2,2 / szt