Bez dobrej drożdżowki nie ma cukierni. Ciasto wyważone w składnikach.

Półfrancuskie drożdżowe, presburskie, croissant - wariacje dozwolone!

Dodatki niebanalne i dobrej jakości! Oszczędności mają krótkie nogi.

Ser? musi być ! Dlaczego jednak nie zrobić drożdżowki z marcepanem i wiśnią lub z białą czekoladą?

Pączek - ciasto naturalnie bez polepszaczy,  prawdziwa róża, dobrej jakości lukier i ... niezbyt duże! 

Smażone oczywiście na smalcu!

 

DROŻDŻÓWKI ( Cena w zł.)

 
PRODUKT CENA
 DROŻDŻÓWKA 2,2 / szt
PĄCZEK 2,5/ szt
BUŁECZKA MAŚLANA 1,2zt
PÓŁFRANCUSKIE Z SEREM 2,4
Z JABŁKIEM PRAŻONYM 28
Z POŁÓWKĄ JABŁKA 28
PÓŁFRANCUSKIE Z BIAŁYM MAKIEM 34
PÓŁFRANCUSKIE Z MARCEPANEM I WIŚNIĄ 36
CROISSANT Z NUTELLĄ 33
KAPUŚNIAK 2,4
KULEBIAK 2,4
FRANCUSKIE ZE SZPINAKIEM 2,4
PIZZA 3,3
KUKIEŁKA 1,7
TARTA Z BROKUŁEM lub POMIDOREM 4,8
ZIEMNIACZEK 2,2
BAKALIOWE 2,2
PRECELEK ŻÓŁTKOWY 2,6
TOFI OCZKO 2,4