Bez dobrej drożdżowki nie ma cukierni. Ciasto wyważone w składnikach.

Półfrancuskie drożdżowe, presburskie, croissant - wariacje dozwolone!

Dodatki niebanalne i dobrej jakości! Oszczędności mają krótkie nogi.

Ser? musi być ! Dlaczego jednak nie zrobić drożdżowki z marcepanem i wiśnią lub z białą czekoladą?

Pączek - ciasto naturalnie bez polepszaczy,  prawdziwa róża, dobrej jakości lukier i ... niezbyt duże! 

Smażone oczywiście na smalcu!

 

DROŻDŻÓWKI ( Cena w zł.)

 
PRODUKT CENA
 DROŻDŻÓWKA 1,8 / szt
PĄCZEK 2 / szt
BUŁECZKA MAŚLANA 0,9/ szt
PÓŁFRANCUSKIE Z SEREM 1,9 / szt                
Z JABŁKIEM PRAŻONYM 24 / kg
Z POŁÓWKĄ JABŁKA 24 / kg
PÓŁFRANCUSKIE Z BIAŁYM MAKIEM 27 / kg
PÓŁFRANCUSKIE Z MARCEPANEM I WIŚNIĄ 27 / kg
CROISSANT Z NUTELLA 27 / kg
KAPUŚNIAK 1,8 / szt
KULEBIAK 1,8 / szt
FRANCUSKIE ZE SZPINAKIEM 1,8 / szt
PIZZA 2,7 / szt
KUKIEŁKA 1,4 / szt